english / castellano / français / italiano  

sessantanove sessantanove valencia espai artistic erotic en València dedicat al shibari i kinbaku

nosaltres i el shibari
shibari sessantanove

69 ès un espai dedicat a les i els amants del shibari. Ho ensenyem i practiquem com a Art Marcial, explorant totes les seues virtuts estètiques, tècniques i performatives, i el seu gran poder terapèutic com a experiència personal i de parella.

Hem volgut vincular el shibari a l'erotisme, perquè el seu poder estètic i sensorial ès viu i palpable, peró ho distanciem radicalment del concepte de BDSM, dominaciò i submissiò que (segons la nostra humil opiniò) ho ha mantingut al marge del seu poder terapèutic i no ha sabut aprofitar el seu potencial artìstic.
tallers de shibari per a parelles

La millor manera d'entrar en contacte amb el shibari sòn els tallers semi-privats (max. 6 persones), en 69.
La forma mes sensual, divertida, i orientada als jocs erótics, sòn els tallers privats de bondage i kinbaku per a parelles.
Vosaltres dos, i dos de nosaltres. Ningù mas.
En 69, o en ta casa (¡i si ens ofereixes el sopar hi ha descompte! :).

Tres hores d'explicacions i exercicis especìfics per a lligador/a i lligat/da. Un clima ìntim, cómplice, divertit i cordial, l'atenciò de cada detall, i tota la nostra atenciò dirigida cap a tu i a la teua parella t'asseguraran un aprenentatge eficaç i una experiència inoblidable.
en el nostre blog:
Tallers de Shibari i Kinbaku a València
fotografía erótica
shibari bondage valencia

Si vols una sessiò de foto intima, erótica, fetish o X, 69 ès la teua meta. En esta web podràs veure algunes de les nostres fotos i si t'agrada el nostre estil, t'esperem per a planejar la teua sessiò.

Si estàs desitjant una sessiò de fotos utilitzant les cordes i el shibari, 69 ès LA soluciò: no hi ha un altre lloc en la Comunitat Valenciana que oferisca els nostres servicis.

Si eres fotógraf/a i busques un espai, tot 69 peró en especial el nostre platò fotogràfic ès el somni de cada artista de la fotografia.
en el nostre blog:
Fotografia amb (o sense) shibari, kinbaku i bondage

peer rope - mushibarte
mushibarte musica shibari arte valencia

Mushibarte ès musica, shibari i art, tot en contemporània. Sòn tard nits de cordes, jam session, draw and tie i peer rope junts. Una bogeria, peró una experiència absolutament enriquidora.

Si eres expert/a de shibari i vols practicar, compartir les teues experiències i conèixer altres amants de les cordes, els peer rope sòn el teu moment.
en el nostre blog:
Peer Rope València - que ès, que pots fer.
MUSHIBARTE – mùsica shibari i art jam session
curriculum
shibari falles sessantanove

Col·laborem amb Festivals d'Art, Produccions Cinematogràfiques, Companyies de Teatre, Artistes, Ballarins/nes, Casals Fallers, Empreses organitzadores d'esdeveniments, Fotógrafs/es, Actrius i Actors, Psicoterapeutes, Expertes de Gestalt, Instructors/res de Ioga, Massatgistes i un llarg etcètera.

Si vols noms i cognoms pots buscar les empremtes del nostre pedigrì en el nostre blog, en nuestro blog, en facebook, o vindre a comprovar en persona :)
contactes y xarxes socials

Ens trobes al Barri del Carme, Ciutat Vella. Carrer Doctor Beltràn Bigorra 13 baix. 46003 València.

69 shibari valencia

  69 en google maps
  663.971.180 - solo "wasap"
Segueix-nos a:

  blogspot/
  instagram/
  facebook/sessantanoveES
  #sessantanoveES
  google+/
  youtube/

traducciò de Juan i LLOO   /   2017 asociaciò cultural sessantanove - sessantanove.es - amunt!